🔴 webinar dla producentów

POZNAJ KOSZTY produkcji

19 maja o 19:30
Naucz się identyfikować i kalkulować swoje koszty produkcji w praktyce.

zarezerwuj miejsce:



    zaczynamy za:

    dni
    godzin
    minut
    sekundy
    Właśnie zaczęliśmy!

    Wielu naszych klientów przychodzi do nas z tymi samymi problemami:

    Rosnące
    ceny

    Surowców, energii, czy kosztów pracy. Wszystko to sprawia, że bardzo łatwo jest zacząć sprzedawać poniżej kosztów produkcji.

    Weryfikacja
    kosztów

    Nawet jeśli wiesz, na czym zarabiasz, a na czym tracisz, to czy masz 100% pewności, że Twoje kalkulacje są sporządzone prawidłowo?

    Wątpliwości i ciągłe zmiany

    Nie wiesz, jak się do tego wszystkiego zabrać, a ciągłe zmiany na rynku tylko pogłębiają Twoje rozterki?

    Dowiesz się między innymi:

    Jak efektywnie liczyć swoje koszty w praktyce?
    Już X maja podzielimy się wiedzą, która oparta jest ponad 20-letnim doświadczeniem

    Dlaczego warto obejrzeć
    nasz webinar na żywo?

    To wyjątkowa okazja poznania praktycznych rozwiązań, które możesz zastosować  w swojej firmie niemalże od razu. Jesteśmy w 100% praktykami – nie będziemy mówić o teoriach ekonomicznych, ale twardych regułach prowadzenia biznesu.

    Kiedy odbędzie się webinar?

    19 maja o 19:30

    W pokoju webinarowym mamy dostępne tylko 100 miejsc,
    dlatego obowiązuje zasada - “kto pierwszy ten lepszy”.

    zarezerwuj miejsce:



      Webinar poprowadzi:

      Tomasz Zarzyka
      CEO X-mart Group

      Manager z ponad 25-letnim doświadczeniem w zarządzaniu przedsiębiorstwami (Mieszko SA, LFW Fawag SA, Symbio); pasjonat Excela oraz twórca wielu innowacyjnych programów do zarządzania przedsiębiorstwami ze szczególnym uwzględnieniem procesów produkcyjnych.

      Od 12 lat rozwija firmę informatyczno-doradczą X-mart Group specjalizującą się w tworzeniu dedykowanych rozwiązań informatycznych dla branży spożywczej.

      Aplikacje i systemy X-mart wspierającą organizację procesów biznesowych w obszarach zarządzania produkcją, logistyki, sprzedaży, etykietowania oraz ważenia.